Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Aj počas veľkonočných sviatkov sa stávajú kuriózne udalosti

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Pri jednej oblievačke sa dievčina uhla a dávka vody zasiahla práve zapnutý televízor tak, že v momente vznikol skrat. Televízor zadymil a prestal fungovať, rovnako ako elektrina v celom byte.

Bratislava 24. marca (TASR) - Počas polievačky na vidieku syn polial dievča „decentne“ z plastovej fľaše. Otec mu chcel ukázať poriadnu oblievačku, zobral plechové vedro naplnené vodou a rozohnal sa na dievčinu. Vedro mu však vyletelo z rúk a dievčinu poranil na čele tak, že si uplatnila náhradu škody na zdraví. Aj takéto kuriózne poistné udalosti, ktoré sa stali počas veľkonočných sviatkov, eviduje Allianz-Slovenská poisťovňa.

Poisťovňa riešila aj prípad "stratených" veľkonočných jahniatok. Počas prepravy živých jahniatok došlo k havárii kamióna, ktorý sa prevrátil a svoj "náklad" vysypal. Jahniatka sa strachu rozutekali do okolia. Keď ku škode v krátkom čase prišiel obhliadkar, podľa prepravných dokladov chýbala asi polovica jahniatok, ktoré medzitým s ľútosťou opatrili obyvatelia blízkej obce, takže nevysvetliteľne zmizli v ich chlievikoch a špajzách.

Iná udalosť sa stala v bytovom dome na poschodí, kde prišla celá trieda mládencov obliať spolužiačku. Na chodbe v byte chlapci vyliali asi 10 vedier vody v priebehu niekoľkých sekúnd a spôsobili tak "potopu" v byte o poschodie nižšie.

Pri oblievačke sa polievaná dievčina uhla a dávka vody zasiahla práve zapnutý televízor tak, že v momente vznikol skrat. Televízor zadymil a prestal fungovať, rovnako ako elektrina v celom byte.

Počas Veľkonočného pondelka dvojročný syn šľahal korbáčom, pričom zasiahol otcovi oko. Zranenie mu zanechalo trvalé následky.