Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

B. Kollár apeloval na poslancov, aby sa správali slušne

Dosluhujúci predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) počas ustanovujúcej schôdze NR SR IX. volebného obdobia 25. októbra 2023 v Bratislave. Foto: TASR Jakub Kotian

Pristupujte k svojej práci s pokorou, s rozvahou, keďže sa krajina nachádza nie v najľahších časoch. Buďte pre občanov SR oporou, apeloval Boris Kollár na zákonodarcov.

Bratislava 25. októbra (TASR) - Dosluhujúci predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) poprial novozvoleným poslancom veľa síl a úspechov. Apeloval, aby sa správali slušne a nešírili nenávisť. Uviedol to v príhovore počas ustanovujúcej schôdze NR SR. Poukázal pritom na aktuálnu situáciu v krajine a stav spoločnosti.



"Pristupujte k svojej práci s pokorou, s rozvahou, keďže sa krajina nachádza nie v najľahších časoch. Buďte pre občanov SR oporou. Nešírte zlobu ani nenávisť, naopak, hľadajte dobro, porozumenie a konsenzus," apeloval Kollár na zákonodarcov. Skonštatoval, že z minulosti sa dá poučiť a nesúhlas s politickým oponentom sa dá vyjadriť aj slušne.