Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Slovensko

B. KOLLÁR: Kočner sa bojí, že by išiel sedieť, podniknem právne kroky

Na kombosnímke vľavo predseda hnuta Sme Rodina Boris Kollár a vpravo podnikateľ Marián Kočner. Foto: TASR

Nedokáže predýchať, že som intenzívne podporoval Daniela Lipšica na ministra vnútra. Kočner vie, že to by bol jeho koniec, uviedol v reakcii Kollár.

Bratislava 5. apríla (TASR) - Poslanec Národnej rady SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár podnikne voči podnikateľovi Mariánovi Kočnerovi právne kroky. Po návrate zo zahraničia sa chystá na Generálnu prokuratúru SR. Nemieni s Kočnerom polemizovať cez médiá. Kollár vidí za podnikateľovými dnešnými vyjadreniami strach z toho, že by išiel sedieť. "Nedokáže predýchať, že som intenzívne podporoval Daniela Lipšica na ministra vnútra. Kočner vie, že to by bol jeho koniec," uviedol v reakcii Kollár.

Kočner dnes okrem iného odmietol Kollárovo tvrdenie, že mal kšefty na ministerstve pôdohospodárstva. Istý kontakt s rezortom však pripustil. Na margo Kollára tiež Kočner odkázal, že sa vyvíja určitá aktivita, aby boli k dispozícii pre médiá letenky z cesty na Kubu, kde sa Kollár stretol s už odsúdeným bossom Jurajom Ondrejčákom alias Piťom, podľa jeho slov náhodne.

"Som presvedčený, že ak sa letenky podarí získať, bude zaujímavé, ako bude Kollár reagovať na to, že letenky kupovala jeho firma nielen pre neho, ale aj pre Piťa a ostatných. Viezli sa jedným lietadlom a sedeli vedľa seba. Ťažko bude na takéto niečo hľadať výhovorku," odhaduje podnikateľ.



Kočner poukázal aj na ďalšie Kollárove, údajne náhodné kontakty s niektorými členmi podsvetia a spochybnil jeho poctivosť.

Moje stanovisko ku Kocnerovej dnesnej tlacovke:Marian Kocner sa boji, ze by isiel sediet. Nedokaze predychat, ze som intenzivne podporoval Daniela Lipsica na ministra vnutra. Kocner vie, ze to by bol jeho koniec. Po navrate zo zahranicia pojdem na Generalnu prokuraturu SR a podniknem voci Kocnerovi pravne kroky. Nebudem s nim polemizovat cez media.

Posted by Boris Kollar on Tuesday, April 5, 2016