Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

Pripravte si nervy: V Bratislave hlásia kolóny, nehody, zdržania

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Nehody sa stali na výjazde z obchvatu na Vajnorský nadjazd, za mostom Lafranconi smerom do Petržalky, na Račianskej ulici smerom do centra a aj na Patrónke v smere do centra.

Bratislava 20. septembra (TASR) - V Bratislave komplikujú dopravu nehody. Vodiči musia na viacerých miestach rátať so zdržaním.

Stella centrum informuje, že následky dopravných nehôd odstraňujú na zjazde z Prístavného mosta, v smere na Bajkalskú a na Slovnaftskej v smere do centra. Zelená vlna RTVS upozorňuje, že na výjazde z obchvatu na Galvaniho skončilo auto v priekope. Nehody hlási na výjazde z obchvatu na Vajnorský nadjazd, za mostom Lafranconi smerom do Petržalky, na Račianskej ulici smerom do centra a aj na Patrónke v smere do centra.

So zhustenou premávkou musia vodiči v Bratislave podľa Stella centra počítať na Račianskej, Slovnaftskej, Svornosti, Ráztočnej a Hradskej v smere do centra. Rovnako aj na vjazde do Bratislavy v smere z diaľnice D2 zo Stupavy. Na Seneckej ceste pri Ivanke pri Dunaji v smere do hlavného mesta či na výjazde zo Senca a na obchvate pri Senci v smere na diaľnicu D1.

MHD v Bratislave mešká do 10 minút, na Patrónke je zdržanie dlhšie


V Bratislave má MHD aktuálne meškanie od päť do desiatich minút. V lokalite Patrónka eviduje Dopravný podnik Bratislava (DPB) pre práce na ceste meškanie obojsmerne do 30 minút. TASR to uviedla hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

V Bratislave musia vodiči aktuálne rátať so zhustenou premávkou na viacerých miestach. Dopravu komplikujú aj nehody. So zdržaním treba podľa Stella centra počítať na Moste SNP, Račianskej, Slovnaftskej, Svornosti, Ráztočnej či Hradskej ulici. Taktiež na vjazde do Bratislavy, v smere z diaľnice D2 zo Stupavy. Tunel Sitina je z dôvodu kolón priebežne uzatváraný.

S kolónami treba rátať aj na obchvate od Zlatých pieskov po Prístavný most. Zhustenú premávku hlásia vodiči aj v Petržalke na vjazde na Prístavný most a v smere z Dolnozemskej cesty a Einsteinovej. Na Brnianskej v smere do centra pracujú cestári, blokovaný je pravý jazdný pruh a treba počítať so zdržaním.