Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Budúcnosť je dnes

Foto: AutoCont

Samotné IT odvetvie prechádza neustálymi zmenami.

Bratislava 28. novembra (OTS) - Štvrtý ročník iskrivých inšpirácii – v biznise, technológiách a medzi ľuďmi. Viacej ako dvesto účastníkov, „ľudí, ktorí chcú v IT robiť aj zajtra“. Taká bola konferencia AutoCont TechFórum 2016. Reprezentovala skúsenosti a zároveň trendy, ktoré nachádzajú uplatnenie v slovenských reáliách.

Informačné technológie nám menia život, spôsob, ako pracujeme, ale aj komunikujeme, a preto aj samotné IT odvetvie prechádza neustálymi zmenami. Výročná konferencia je výborný spôsob, ako zmeny ukotviť, zaznamenať dobré skúsenosti a nastaviť nové ambície. Či už sú to firemné fúzie a delenia, globálne trendy, alebo noví dravci na trhu. Cloud, bezpečnosť, kognitívne systémy, digitálne firmy, internet vecí, zvyšovanie konkurencieschopnosti Slovenska využívaním digitalizácie procesov.

Prínosom konferencie však naďalej zostáva jej osobná nadstavba, kde si profesionáli overujú skúsenosti v širších súvislostiach. Andrej Buchamer z ASBISu, Peter Trajlinek z AutoContu a Vladimír Varzaly z Lenova hovoria o tom, čo informačné technológie svetu dlhujú a čo mu prinášajú.