Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

B. Bugár hodil svoj hlas do urny v sprievode rodiny

Predseda strany Most-Híd Béla Bugár poskytuje rozhovor vo voľbách do Národnej rady SR v Šamoríne, 5. marca 2016. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Po odovzdaní hlasovacieho lístka Bugár novinárom povedal, že jeho rodina sa snaží udomácniť viacgeneračné voľby.

Šamorín 5. marca (TASR) - Predseda strany Most-Híd Béla Bugár tradične so svojou rodinou, s manželkou Gabrielou, svokrou a dcérou, navštívil v ranných hodinách volebnú miestnosť na Pomleskej ceste v Šamoríne.



Po odovzdaní hlasovacieho lístka Bugár novinárom povedal, že jeho rodina sa snaží udomácniť viacgeneračné voľby. "Očakávam dobrý výsledok," konštatoval Bugár. Podľa neho záleží aj na tom, aká bude účasť voličov, ktorí využijú svoje občianske právo. "Dnes sa môžu občania vyjadriť k ďalšiemu osudu republiky, teraz sa rozhoduje o tom, ako bude vyzerať Slovensko v nasledujúcich štyroch rokoch," pokračoval predseda strany s tým, že svoj hlas odovzdal s dobrým pocitom. Sám sa zúčastnil na viacerých mítingoch a má pocit, že ľudia sú rozhodnutí ísť voliť.



Podľa predsedu okrskovej volebnej komisie č. 2 v Šamoríne Ivana Tótha majú voľby pokojný priebeh a k mimoriadnym udalostiam zatiaľ nedošlo.

Prečítajte si VŠETKO O PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH a sledujte s nami VOĽBY ONLINE