Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Cestári upozorňujú na silný vietor a zľadovatený sneh

Silná poľadovica v Majcichove v Trnavskom okrese v nedeľu 2. februára 2014. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Na ceste II/578 Skalka - Kremnica je na vozovke zľadovatený sneh. Taktiež z dôvodu nízkych teplôt sa na mokrých alebo vlhkých vozovkách môže vytvárať poľadovica.

Bratislava 21. decembra (TASR) - Na ceste II/578 Skalka - Kremnica je na vozovke zľadovatený sneh. Taktiež z dôvodu nízkych teplôt sa na mokrých alebo vlhkých vozovkách môže vytvárať poľadovica. Upozorňuje na to Slovenská správa ciest (SSC) na svojom portáli zjazdnost.sk.

Cestári upozorňujú vodičov aj na silný vietor v oblastiach Haligovce, Spišská Stará Ves, Pusté Pole, Stará Ľubovňa, Banská Štiavnica, Senec, Veľký Meder, Malacky, Dedova Jama, Zavar, Šamorín, Nové Zámky, Kremnica, Šaľa, Tatranská Štrba, Sereď, Levice, Štúrovo, Dunajská Streda, Nové Mesto nad Váhom.

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý. Výnimkou je diaľnica D1 v úseku Liptovský Hrádok - Hybe - Východná - Važec a R3 Trstená - Tvrdošín a Sedliacka Dubová - Široká, ktoré sú pokryté čerstvým alebo kašovitým snehom do 2 cm.