Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

FOTO: D. Lipšic zrazil v Bratislave človeka, ten zraneniam podľahol

Auto po nehode. Foto: Teraz.sk

Nehoda sa stala na križovatke Kutuzovovej a Vajnorskej v pondelok po 20.00 h.


Bratislava 19. septembra (TASR) - Poslanec Národnej rady SR Daniel Lipšic (OĽaNO-NOVA) mal dnes večer v Bratislave zraziť človeka. Informuje o tom portál Aktuality.sk, ktorý sa odvoláva na tri nezávislé zdroje.

Auto po nehode.
Foto: Teraz.sk

Nehoda sa stala na križovatke Kutuzovovej a Vajnorskej po 20.00 h. Lipšic podľa portálu šoféroval Škodu Superb, alkohol mu nezistili. Starší chodec skončil po nehode s vážnym poranením hlavy v ružinovskej nemocnici, bol v bezvedomí a podľa internetového portálu denníka N krátko po nehode zomrel.

"Muža sme prijali vo veľmi vážnom stave,"
uviedla pre Aktuality.sk hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová. K samotnej nehode sa pre cas.sk vyjadril aj exminister vnútra a spravodlivosti Daniel Lipšic. "Bol som v neďalekom nákupnom centre. Išiel som nie príliš rýchlo, predpokladám, že okolo päťdesiatky a všimol som si tohto staršieho pána tesne pred zrážkou. Bol v tmavom oblečení, bez reflexných prvkov. Mohol vychádzať z blízkej vinárne. Myslím si, že zrážka sa stala skôr za priechodom, ale to bude vecou vyšetrovania. Je mi to veľmi ľúto, pretože vyhasol ľudský život a pokiaľ bude v mojich možnostiach a z druhej strany ochota, tak rodine veľmi rád pomôžem. Do poslednej chvíle som dúfal, že to nebude mať fatálne dôsledky. Chcem vyjadriť úprimnú sústrasť celej rodine," povedal Lipšic, ktorému po nehode policajti alkohol pri dychovej skúške nezistili.

Policajti na mieste nehody.
Foto: Teraz.sk