Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Slovensko

Za Voderadmi havaroval mikrobus, hlásia zranených

Snímka z miesta nehody. Foto: FB: Polícia SR - Bratislavský kraj

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na miesto vyslalo vrtuľníkovú záchrannú službu a posádku rýchlej zdravotnej pomoci.

Bratislava 26. januára (TASR) - Diaľnica D1 je už v oboch jazdných smeroch plne prejazdná. Informovala o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

"Vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností, za ktorých k dopravnej nehode došlo, sa zaoberajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave," uviedli policajti.

V piatok na diaľnici D1 za Voderadmi smerom do Bratislavy došlo k dopravnej nehode. Havaroval tam mikrobus. Diaľnicu uzavreli v dôsledku odstraňovania nehody a pristávania záchranárskeho vrtuľníka na diaľnici. Na mieste boli podľa záchranárov dve zranené osoby.

Polícia Bratislavského kraja informovala, že diaľnicu uzavreli v dôsledku odstraňovania nehody a pristávania záchranárskeho vrtuľníka na diaľnici. "Podľa doposiaľ zistených informácií vodič mikrobusu značky Opel zišiel z cesty a prevrátil sa na bok. V dôsledku tejto dopravnej nehody došlo k zraneniu jednej osoby. Alkohol u vodiča zistený nebol," uviedli policajti.