Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

Evanjelické bohoslužby budú cez sviatky vysielať RTVS aj TA3

Ilustračné foto Foto: TASR/Milan Kapusta

Informácie TASR poskytla tajomníčka pre mediálnu komunikáciu Generálneho biskupského úradu ECAV na Slovensku Edita Škodová.

Bratislava 21. decembra (TASR) - Televízia TA3 bude 24. decembra o 17.00 h vysielať priamy prenos zo štedrovečerných služieb Božích z Evanjelického kostola v Trnave. Kazateľom bude generálny biskup ECAV na Slovensku Miloš Klátik.

V ten istý deň - 24. decembra o 16.05 si poslucháči RTVS budú môcť vypočuť na Rádiu Regina štedrovečerné služby Božie z Evanjelického kostola v Ružomberku, kde bude kázať zborový farár David Bázlik.

Na 1. slávnosť vianočnú - 25. decembra o 9.30 h odvysiela RTVS - Slovenská televízia na Dvojke slávnostné služby Božie s Večerou Pánovou z Evanjelického kostola v Modre-Kráľovej. Kazateľom bude generálny biskup ECAV Miloš Klátik, liturguje seniorka Bratislavského seniorátu Sidónia Horňanová.

V nedeľu po Vianociach, 27. decembra o 9.05 h RTVS odvysiela na Rádiu Slovensko a Regina bohoslužby z Evanjelického kostola v Lazoch pod Makytou. Kázať bude zborový farár Peter Fabok.

Informácie TASR poskytla tajomníčka pre mediálnu komunikáciu Generálneho biskupského úradu (GBÚ) ECAV na Slovensku Edita Škodová.