Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Slovensko

Exprezident I. Gašparovič havaroval pri Limbachu

Ivan Gašparovič Foto: TASR/Štefan Puškáš

Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela dnes záchranári zasahovali pri nehode na Limbašskej ceste v Pezinku.

Exprezident SR Ivan Gašparovič dnes havaroval pri Limbachu. Jeho auto po nehode vyletelo mimo cesty, mali ho z neho vyniesť ochrankári. Bývalá hlava štátu je v poriadku. Vo svojom spravodajstve o tom ako prvé informovalo Fun rádio.

Nehoda sa stala krátko pred 9.45 h na ceste medzi Pezinkom a Limbachom. "Vodič osobného motorového vozidla značky Mercedes prechádzal po Limbašskej ceste v smere z Pezinka na Grinavu, kde z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s oprotiidúcim osobným motorovým vozidlom zn. Ford Galaxy odbáčajúcim na ulicu Za panskou záhradou," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Vodičke museli po nehode pomáhať záchranári. Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela ju ošetrili na mieste, prevoz do nemocnice nebol potrebný. Vodič a dvaja spolujazdci z mercedesu vyviazli bez zranení, potvrdila Mihalíková.

Požitie alkoholu sa u vodičov nezistilo. "Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 16.000 eur. Presné príčiny, okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom šetrenia," doplnila Mihalíková.