Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

R. Fico: Budem rešpektovať akýkoľvek výsledok

Na snímke premiér Robert Fico prichádza so svojou manželkou Svetlanou do volebnej miestnosti v Základnej škole Alexandra Dubčeka počas volieb do Národnej rady SR, 5. marca 2016 v Bratislave. Foto: TASR/Andrej Galica

Premiér svoj hlas odovzdal hneď ráno vo volebnej miestnosti v škole na bratislavskej Majerníkovej ulici.

Bratislava 5. marca (TASR) - Ľudia si v parlamentných voľbách vyberajú nielen svojich zástupcov, ale aj charakter krajiny. "Majú to v rukách, ja budem rešpektovať akýkoľvek výsledok," povedal dnes premiér a predseda Smeru-SD Robert Fico. Predpokladá, že do Národnej rady SR sa môže dostať rekordne veľký počet strán.

Fico svoj hlas odovzdal hneď ráno vo volebnej miestnosti v škole na bratislavskej Majerníkovej ulici. "Je to už také dosť tradičné pre mňa a moju rodinu. Chceme potom cez deň si zariadiť nejaké rodinné veci, ešte mám na starosti psa, ale z praktických dôvodov a je tu aj menej ľudí," povedal.

Posledné hodiny moratória pred voľbami strávil podľa svojich slov upratovaním v práci. Teraz plánuje rodinný obed a športovať. "Už okolo takej piatej-šiestej si pôjdeme obhrýzať nechty do centrály Smeru," uzavrel.

Prečítajte si VŠETKO O PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH a sledujte s nami VOĽBY ONLINE