Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Slovensko

VIDEO: Premiér Robert Fico sa dnes zúčastnil rokovania vlády

Na snímke sprava podpredseda vlády SR a minister vnútra SR Robert Kaliňák, predseda vlády SR Robert Fico a podpredseda vlády SR pre investície Peter Pellegrini počas 6. schôdze vlády SR v Bratislave 4. mája 2016. Foto: TASR - Michal Svítok

Po tom, čo R. Fica v nedeľu prepustili z nemocnice, dnes sa už zúčastnil rokovania vládneho kabinetu. Pozrite si video a fotografie.

Bratislava 4. mája (Teraz.sk) - Predseda vlády SR Robert Fico sa dnes po prvýkrát od operácie srdca zúčastnil rokovania vlády.

Jeho hospitalizácia v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave sa pritom skončila len v nedeľu 1. mája. Informovala o tom hovorkyňa NÚSCH Dobroslava Krajačičová.

Na snímke predseda vlády SR Robert Fico počas 6. schôdze vlády SR v Bratislave 4. mája 2016.
Foto: TASR/ Michal Svítok


Ficovi operoval srdce minulý týždeň (22.4.) prednosta a primár kardiochirurgie Michal Hulman s tímom. Premiér bol pre zdravotné problémy hospitalizovaný od 14. apríla. V čase hospitalizácie viedol namiesto premiéra zasadnutia vlády jej podpredseda a minister vnútra Robert Kaliňák.

Na snímke pohľad do rokovacej sály počas 6. schôdze vlády SR v Bratislave 4. mája 2016.
Foto: TASR/Michal Svítok


Na snímke zľava minister kultúry SR Marek Maďarič, minister zdravotníctva SR Tomáš Drucker a minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Peter Plavčan počas 6. schôdze vlády SR v Bratislave 4. mája 2016.
Foto: TASR/Michal Svítok


Vláda sa dnes zaoberala napríklad riešením aktuálneho problému poľnohospodárov, ktorým jarné mrazy spôsobili veľké škody, ako aj predsedníctvom Slovenska v Rade EÚ.



Pozrite si fotogalériu: