Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

P. Frešo: Dnes je to o voličoch, moc nemajú žiadni politici ani médiá

Predseda strany SDKÚ-DS Pavol Frešo si preberá hlasovacie lístky od členky okrskovej volebnej komisie vo voľbách do Národnej rady SR v Bratislave, 5. marca 2016 Foto: TASR - Martin Baumann

Predseda opozičnej SDKÚ-DS si dnes zaspomínal na svoje školské časy. Voliť bol totiž v Základnej škole na Jelenej ulici v Bratislave, ktorú kedysi navštevoval.

Bratislava 5. marca (TASR) – Predseda opozičnej SDKÚ-DS Pavol Frešo si dnes zaspomínal na svoje školské časy. Voliť bol totiž v Základnej škole na Jelenej ulici v Bratislave, ktorú kedysi navštevoval. Pred novinárov predstúpil krátko po 11.00 h. "Rád som sa sem opäť vrátil," povedal.

Dnešok strávi podľa jeho slov štandardne. "Budem sa venovať deťom, plánujem sa tiež doliečovať," vysvetlil.

Frešo nedávno spadol zo schodov a zlomil si niektoré stavce. Odvtedy nosí korzet a špeciálnu obuv, v ktorej vydrží stáť dlhší čas. Ide o červené tenisky, farba je podľa neho náhodná. "Inú obuv v mojej veľkosti nemali," skonštatoval. Onedlho ho verejnosť uvidí s obuvou s nádychom modrej. Registruje, že za tenisky sa mu smejú na internete.

Dnešný deň je podľa neho o voličoch. "Moc nemajú žiadni politici ani médiá," povedal. Vyjadril hlboký rešpekt ľuďom, ktorí sa dnes rozhodli odovzdať svoj hlas v rámci parlamentných volieb.


Prečítajte si VŠETKO O PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH a sledujte s nami VOĽBY ONLINE