Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

Grand Hotel River Park oslávil rok pod krídlami The Luxury Collection

Ambasador Grand Hotel River Park Peter Sagan Foto: Grand Hotel River Park

Luxusný hotel na brehu Dunaja oslávil včera večer svoj prvý rok fungovania pod najluxusnejšou značkou siete Marriot International – The Luxury Collection.

Bratislava 28. septembra (OTS) - Luxusný hotel na brehu Dunaja oslávil včera večer svoj prvý rok fungovania pod najluxusnejšou značkou siete Marriot International – The Luxury Collection. Zapriať úspechy do ďalších rokov prišiel aj ambasador hotela Peter Sagan.

„Teší nás, že sme úspešne zvládli proces rebrandingu a že sa potvrdilo, že náš hotel dokáže poskytovať 5-hviezdičkové služby na tej najvyššej úrovni,“ povedal generálny manažér Grand Hotela River Park Rudolf Križan. Počas prvého roka v sieti The Luxury Collection hostil hotel mnohé VIP osobnosti a bol opäť dejiskom medzinárodnej konferencie o bezpečnosti Globsec. Počas septembra hostil účastníkov neformálneho samitu krajín EÚ, delegácie dubajského šejka a tiež bahrajnského princa. „Sme nesmierne radi, že dokážeme súčasne hostiť významné osobnosti a zároveň aj ostatných návštevníkov hotela. To, že všetko zvládame bez sťažností a že odchádzajúci hostia nám ďakujú, je pre nás odmenou za vykonanú prácu,“ doplnil Rudolf Križan.

Medzi prvých gratulantov patril Peter Sagan, ktorý sa v hoteli cíti už ako doma. „Keď mám v Bratislave pracovné povinnosti, tak využívam služby Grand Hotela River Park. Dohodnem si tu vždy pracovné stretnutia, zvyknem si dohodnúť biznis lunch v reštaurácii Riverbank, ale tiež rád využívam hotelové spa,“ povedal náš najúspešnejší cyklista.



Oslavu prvých narodenín si mohli vychutnať VIP hostia v exkluzívnych priestoroch prezidentského apartmánu. Ten sa nachádza na 10. poschodí hotela a hostia si môžu z terasy, ktorá má 70 metrov štvorcových, užiť jedinečný výhľad na Dunaj a okolitú prírodu. Celý apartmán má takmer 400 metrov štvorcových a aby mohol byť klasifikovaný ako prezidentský, musí spĺňať viacero podmienok. „Najreprezentatívnejší apartmán by mal disponovať priestorom pre ochranku. Ideálne je, keď táto miestnosť susedí s prezidentským apartmánom. Tiež musí mať priestor pre súkromnú večeru pre minimálne osem osôb a samostatnú kuchynku, ktorá slúži ako zázemie pre servírovanie jedál v apartmáne,“ vysvetlil Rudolf Križan. Okrem samostatnej spálne, obývačky a haly slúžiacej tiež na bezpečnostnú prehliadku, môže mať prezidentský apartmán aj samostatnú saunu. Okrem ubytovania významných štátnikov alebo osobností z umeleckej sféry, slúži aj na pracovné raňajky, obchodné stretnutia alebo práve na súkromné oslavy narodenín, výročí a iných významných udalostí.

Významní hostia Grand Hotela River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava:
Generálny tajomník NATO A.F. Rasmussen, cyperský prezident Nicos Anastasiades, generálny tajomník OSN Pan Ki-mun, dubajský šejk Mohamed bin Rašíd al-Maktúm, tenista Novak Djokovič, Kylie Minogue, Robbie Williams, SADE, STING, Larry King, Tom Jones, Duran Duran, Ennio Moricone, Il Divo, Dmitri Hvorostovski, Plácido Domingo, José Carreras, Sinéad O´Connor, Depeche Mode, Prodigy.