Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Hasičov dnes od rána zamestnávali dopravné nehody

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Pomoc hasičov si vyžiadalo najmä odstraňovanie následkov dopravných nehôd.

Bratislava 27. januára (TASR) - Hasiči dnes v dôsledku zlej poveternostnej situácie a sneženia zasahujú od rána na celom západnom Slovensku. Ako informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), asistenciu a pomoc hasičov si vyžiadalo najmä odstraňovanie následkov dopravných nehôd.

"V Bratislavskom kraji naši príslušníci zasahovali pri nehodách na diaľnici D2, ale aj na Devínskej ceste, kde odstraňovali spadnutý strom," uviedla Farkasová.



Hasiči v Trnavskom kraji podľa jej informácií zasahovali pri troch dopravných nehodách. "V okrese Senica prišlo k dopravnej nehode troch kamiónov a jedného motorového vozidla na ceste zo Skalice do Senice, kde sa havarovaný kamión ocitol mimo cesty v priekope a tiež na diaľnici D1 z Piešťan smerom na Hornú Stredu, kde auto narazilo do zvodidiel," spresnila okolnosti Farkasová.

V Nitrianskom kraji boli hasiči vyslaní k dopravnej nehode kamióna s osobným autom, ktorá sa stala pri Vrábľoch smerom na Veľký Lapáš a tiež ku kolízii na Nitrianskej ulici v Nových Zámkoch, kde sa takisto zrazilo nákladné a osobné vozidlo.