Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Hej.sk rozširuje počet odberných miest na 18

Foto: Hej.sk

Internetový obchod Hej.sk je opäť bližšie k zákazníkom. Rozširuje počet odberných miest na 18.

Bratislava 20. september (OTS) - Nové pribudli na pobočkách Datartu. Možnosť bezplatného vyzdvihnutia tovaru tak majú už aj zákazníci z východného Slovenska.

,,Dlhodobo sme pociťovali potrebu zvýšiť počet odberných miest na Slovensku. Záujem o osobný odber objednávok stále rastie a chceli sme, aby naše možnosti siahali ďalej než na stredné Slovensko,“ priblížil Vladimír Sušil, riaditeľ Hej.sk a dodal: ,,Takmer polovica našich zákazníkov preferuje osobný odber, a preto sme chceli byť bližšie napríklad aj pre ľudí z východného Slovenska.“

Doposiaľ si mohli zákazníci e-shopu vyzdvihnúť objednávky v Bratislave, Senci, Trenčíne, Žiline a vo Zvolene. Po novom majú možnosť odberu na ďalších 13 miestach. Pribudli tri odberné miesta v Bratislave, dve v Trenčíne a jedno v Žiline. Novinkou je tiež možnosť osobného vyzdvihnutia objednávok na dvoch miestach v Banskej Bystrici a vzniklo jedno odberné miesto v Košiciach, Prešove, Martine, Nitre, Poprade a v Trnave.

,,Vyzdvihnutie objednávok priamo na odberných miestach je bezplatné, vďaka čomu zákazníci ušetria na nákladoch za poštovné. Navyše tovar, ktorý je skladom, majú pripravený na odber do druhého dňa od objednania,“ uviedol ďalšie benefity riaditeľ Hej.sk. Produkty, ktoré sa nachádzajú na skladoch jednotlivých predajní, majú zákazníci vo väčšine prípadov pripravené k odberu ešte v deň objednania.

Ďalšou výhodou je pohodlnejšia reklamácia. Doposiaľ museli zákazníci tovar objednaný priamo domov zasielať na reklamačné oddelenie na centrále Hej.sk v Senci, prípadne navštíviť najbližšiu z piatich pobočiek Hej.sk. Po novom ich môžu reklamovať až na 18 odberných miestach. Odpadli im starosti so zasielaním balíkov a reklamovaný produkt tak môžu odovzdať i vyzdvihnúť na odbernom mieste.

Výdaj objednávok majú na starosti zamestnanci Datart predajní. ,,V našich predajniach zvládnu zamestnanci na výdajných miestach v rámci súčasnej štruktúry vydávať aj objednávky pre Hej.sk. Samozrejme, sme pripravení v období Vianoc, povianočných zliav, Black Friday alebo Dni Marianne posilniť personál, aby sme na predajniach zvládli zvýšený nápor,“ dodáva Iva Pavlousková, hovorkyňa Datartu.

Hej.sk a Datart pod jednou strechou

Internetový obchod Hej.sk prevádzkuje na Slovensku spoločnosť ELEKTROSPED, ktorá sa vlani stala stopercentným vlastníkom aj slovenského Datartu. Koncentráciu Hej.sk a Datartu schválil Protimonopolný úrad SR a Úrad pre ochranu hospodárskej súťaže vlani v septembri. Už v úvode vedenie skupiny HP TRONIC, ktorá na Slovensku pôsobí prostredníctvom firmy ELEKTROSPED, avizovalo zmeny v oblasti logistiky. Cieľom bolo zlepšiť ponúkané služby a zabezpečiť okamžitú dostupnosť väčšieho množstva produktov a ich rýchlejšie doručenie zákazníkom na oboch stranách. Obe značky po fúzii ďalej expandujú a od júna zdieľajú spoločný centrálny sklad v Senci.