Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Hospodársky klub o Ekonomike v SR s diskusiou a Vyhlásenie MMV

Foto: NEF

Hlavným bodom programu 252. podujatia združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub bude dokument Sme tam, kde sme boli - v orwelovskom svete aj po parlamentných voľbách 2016?

Bratislava 16. marca (OTS) - Vo štvrtok 17. marca 2016 na pravé poludnie sa začne 108. riadne zhromaždenie a celkove 252. podujatie združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub v Pálffyho paláci na Zámockej ul. č. 47 v Bratislave. Na podujatie sa potvrdilo 71 riadnych členov, 5 bývalých členov a 5 hostí. Osobitné pozvanie dostala maďarská veľvyslankyňa E. Molnár. Hlavným bodom programu je dokument : Sme tam, kde sme boli - v orwelovskom svete aj po parlamentných voľbách 2016 ? (alebo O národnoštátnych záujmoch Slovenskej republiky). Pozvanie do diskusie prijali podnikateľ a investor P. Lukeš, prof. P. Stanek, JUDr. E. Mišíková, prof. J. Pechan, prof. R. Sivák, prof. J. Husár, gen. T. Gašpar, genmjr. S. Naďovič a doc. D. Bohmer.

Po diskusii bude zverejnené Vyhlásenie spoluiniciátora Medzinárodného mierového výboru pred začiatkom druhého funkčného obdobia a aktuálny zoznam jeho členov. V druhej časti bude slávnostný akt vyhlásenia troch nových laureátov Zlatého biatca na základe tajného hlasovania 299 členov združenia a ďaľších osobností. Na základe Štatútu Zlatého biatca bude vyhlásených aj jeho ďalších 5 laureátov. Zverejnené budú aj výsledky hlasovania o domácich a zahraničných nominovaných na Zlatý biatec, ktorý sa udeľuje od 1993. roka, ako aj tradičných internetových ankiet World politician 2015 a Best Bank 2015. Auditórium si vypočuje výsledky ďalších ankiet Najsympatickejší člen vlády SR, Najsympatickejší poslanec NR SR, Osobnosť slovenskej politiky a Svetová osobnosť mieru a bezpečnosti.
Dokumenty z tohto zhromaždenia budú zverejnené na www.hospodarskyklub.sk.

Účasť médií je vítaná, ale, prosíme o jej avízo na pkasalovsky(zavinac)hospodarskyklub.sk.

Zdroj :
NEF Hospodársky klub, združenie
Založené v 1993. roku
www.hospodarskyklub.sk