Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

Hráč si stavil na jeden stĺpec v hre LOTO 5 z 35 a vyhral jackpot

Ilustračné foto Foto: TIPOS

Jackpot 36.838,92 eura si na svoj účet pripíše hráč, ktorý uzavrel stávku v Bratislavskom kraji.

Bratislava 19. septembra (TERAZ.sk) - V hre LOTO 5 z 35 padol v stredajšom žrebovaní už 28. tohtoročný jackpot. "Jackpotovú výhru v hodnote 36.838,92 eura si na svoje konto bude môcť pripísať hráč, ktorý uzatvoril svoju stávku v Bratislavskom kraji," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Rastislav Čépe. Hovorca dodal, že hráč si stavil na jeden náhodný tip – stĺpec a priplatil si aj doplnkovú hru JOKER. "Do hry vložil 0,65 eura."

Hra LOTO 5 z 35 je číselná lotéria s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry. "Pravdepodobnosť výhry v prvom poradí je približne 1 : 324.000," uviedol hovorca. Hra LOTO 5 z 35 zároveň patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku. "Hodnota jedného tipu je len 0,30 eura." K hre LOTO 5 z 35 si možno priplatiť aj doplnkovú hru JOKER. Päť výherných čísel pre "malé loto" sa žrebuje dvakrát za týždeň - v stredu a v nedeľu.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.