Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Hrubá stavba bytového domu TUJETOIN na Dúbravčíckej ulici je hotová

Foto: BENCONT Development

Projekt štyridsiatich ôsmich bytov má byť skolaudovaný v prvej polovici roku 2016.

Bratislava 2. júna (OTS) - Už pätnásť zo štyridsiatich ôsmich budúcich bytov realitného projektu TUJETOIN develepora BENCONT Development pozná svojho budúceho majiteľa. Dnes (2. júna) odovzdal staviteľ developerovi hrubú stavbu, teraz budú nasledovať dokončovacie práce na fasáde, v jednotlivých bytoch, vrátane výstavby parkoviska a úpravy bezprostredného okolia. Dom sa bude kolaudovať v prvej polovici roku 2016.

Záujem o bývanie v tejto lokalite nás príjemne prekvapil,“ hovorí riaditeľ BENCONT Development Martin Šimurda. „Keď sme sa budúcich majiteľov bytov pýtali, čo sa im na projekte najviac pozdáva, najčastejšou odpoveďou boli: dobré dispozičné riešenie bytov a široká ponuka občianskej vybavenosti v blízkom okolí.

V lete 2014 začal BENCONT Development výstavbu dvoch osemposchodových domov na pozemku s rozlohou 7 000 m² v kľudnej lokalite Dúbravky na Dúbravčíckej ulici s cenovo dostupnými jedno, dvoj a trojizbovými bytmi s rozlohou od 40 do 79 m².

Cena jednoizbového bytu s rozlohou 40,43 m² v základnom štandarde (podlaha, keramické obklady, sanita, bezpečnostné a interiérové dvere...) sa tu začína na sume 83 260 eur. V nej je zahrnuté aj parkovacie miesto pred domom a sklad s dodatočnou rozlohou 2,4 m². Každý byt má vlastný balkón.

Počas výstavby mali noví majitelia bytov možnosť aktívne zasiahnuť do dispozícií svojich budúcich bytov. Aj dnes je ešte stále možné dohodnúť sa s developerom na zmenách bytového štandardu a ďalších úpravách bytových jednotiek.

Kvalitná občianska vybavenosť a kľud sú jednoznačnými výhodami tejto lokality. Konečná električiek, blízkosť diaľnice a teda rýchly prístup do centra mesta obyvateľom domu umožnia bývať v pokojnom prostredí pri Devínskej Kobyle, no stále na dosah pracovných povinností kdekoľvek v Bratislave.

Dúbravka má výbornú infraštruktúru už spomínaných služieb. K TUJETOIN je najbližšie obchodný dom Atrium Saratov so supermarketom Billa a s výberom ďalších obchodov. A Bory Mall sú hneď za rohom.