Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Slovensko

Kotlebov poslanec: O Tretej ríši vieme rozprávky o mydlách zo Židov

Foto: kotlebaludovastrananaseslovensko.wordpress.com

Nástupca Kotlebovho poslanca, ktorý sa dnes vzdal mandátu, je Milan Mazurek. Ten sa na sociálnej sieti okrem iného zastával aj Hitlera.

Bratislava 11. marca (Teraz.sk) - Náhradníkom poslanca ĽSNS Andreja Medveckého, ktorý sa dnes vzdal mandátu, je 22-ročný Milan Mazurek. Na sociálnej sieti sa Mazurek prezentoval rasistickými postojmi, či popieraním holokaustu. Zastával sa tiež Adolfa Hitlera. O jeho názoroch informuje portál aktuality.sk.

Na kontroverzné názory budúceho poslanca, ktorý je podľa kandidátky ĽSNS manažér e-shopu a pochádza zo Spišskej Belej, upozornil aj učiteľ dejepisu a známy aktivista Juraj Smatana.

Novozvolený poslanec KOTLEBY Andrej Medvecký, ktorý bol včera súdený za rasovo motivovaný útok na občana Dominikánskej...

Posted by Juraj Smatana on 11. marec 2016


Portál tiež spomína Mazurekovu účasť na proteste proti islamizácii, ktorý sa konal minulý rok v Bratislave. Mazurekove vulgárne výkriky o Araboch zachytili aj kamery. Na videu ho môžete vidieť približne od trinástej minúty.



Andrej Medvecký z Kotlebovej ĽSNS, ktorý je obvinený z výtržníctva a ublíženia na zdraví, sa dnes vzdal svojho mandátu. Medvecký, ktorý je šéfom žilinského klubu ĽSNS si mal prevziať mandát novozvoleného poslanca na dnešnej slávnostnej schôdzi Národnej rady SR.