Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Slovensko

Ministerstvo hľadá riaditeľa pre kúpele Diamant v Dudinciach

Kúpele Dudince Foto: TASR - Jozef Poliak

Uchádzač o funkciu riaditeľa musí vypracovať projekt, v ktorom navrhne, ako by tento štátny podnik mohol fungovať efektívnejšie, alebo ako by mohol hospodáriť vyrovnane.

Bratislava 16. júla (TASR) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR hľadá riaditeľa pre Kúpele Diamant v Dudinciach. Na tento post vyhlásil rezort výberové konanie.

Záujemca musí mať minimálne desaťročnú odbornú prax a ukončené vysokoškolské štúdium druhého stupňa. Ovládať má zákony v oblasti kúpeľníctva, zdravotného poistenia či poskytovania zdravotnej starostlivosti a ekonomického riadenia zdravotníckych zariadení.

Uchádzač o funkciu riaditeľa musí vypracovať projekt, v ktorom navrhne, ako by tento štátny podnik mohol fungovať efektívnejšie, alebo ako by mohol hospodáriť vyrovnane. Tiež by sa mal bližšie pozrieť na personálnu politiku podniku a navrhnúť spôsoby, ako by všetky tieto ciele chcel uplatniť v praxi. Projekt by mal mať rozsah asi desať strán.

Žiadosti možno posielať poštou do 31. júla 2016 na adresu ministerstva zdravotníctva. Prihlášky zaslané faxom alebo elektronickou poštou nebudú akceptované. Viac informácií možno nájsť na oficiálnej webovej stránke ministerstva zdravotníctva.