Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Slovensko

VIDEO: MUDr. Lipták, vyšetrovaný kvôli darom: Vyhrážajú sa mi smrťou

screenshot Foto: TABLET.TV

TABLET.TV dala MUDr. Liptákovi možnosť v EXKLUZÍVNOM a nezostrihanom rozhovore vysvetliť, v akom kontexte sa vyjadroval k prijímaniu darov, ale aj tomu, čo prežíva v týchto dňoch.

Bratislava 13. februára (Teraz.sk) - MUDr. Peter Lipták poskytol TV Markíza vyjadrenie, na základe ktorého dnes vo veci konajú orgány činné v trestnom konaní a preverujú, či nedošlo k trestnému činu korupcie.

Predstavitelia troch opozičných strán SaS, OĽaNO a NOVA bezprostredne po reportáži avizovali, že na jej základe podajú trestné oznámenie. Samotný lekár sa bránil, že reportáž bola zostrihaná a v skutočnosti nikdy netvrdil, že berie od pacientov úplatky a ani to, že tí, ktorí mu nič nedajú, nedostanú zdravotnú starostlivosť.

TABLET.TV mu dala možnosť povedať v exkluzívnom a nezostrihanom rozhovore svoje stanovisko, vysvetlenie toho, čo podľa vlastného názoru komunikoval, v akom kontexte, a čo prežíva v týchto dňoch.

"Mohlo kľudne dôjsť aj k môjmu zavraždeniu, pretože som dostal tisícky mailov, kde sa mi ľudia vyhrážali takouto smrťou a želali mi smrť," povedal Lipták v rozhovore, ktorý si môžete pozrieť na tomto videu. Posúďte sami, aké argumenty vám ponúka.