Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 22. máj 2024Meniny má Júlia a Juliána
< sekcia Slovensko

V hre LOTO padol jackpot vo výške 437.945,31 eura

Ilustračné foto Foto: TASR

Výherca jackpotu v hre LOTO uzavrel stávku v Banskobystrickom kraji na 10 náhodných tipov a priplatil si aj doplnkovú hru JOKER.

Bratislava 3. júna (TASR) - V hre LOTO padol jackpot vo výške 437.945,31 eura.

Ďalší hráč v doplnkovej hre JOKER vyhral 37.588,14 eura. Pre TASR to uviedol informoval hovorca spoločnosti TIPOS Rastislav Čépe.

Prvé júnové žrebovanie číselných lotériových hier spoločnosti TIPOS sa podľa neho nieslo v znamení jackpotových výhier. "V nedeľnom žrebovaní padol v druhom ťahu hry LOTO jackpot vo výške 437.945,31 eura. Tiež sme zaznamenali výhru 37.588,14 eura v prvom poradí v doplnkovej hre JOKER," konštatoval Čépe.

Hovorca uviedol, že výherca jackpotu v hre LOTO uzavrel stávku v Banskobystrickom kraji na 10 náhodných tipov a priplatil si aj doplnkovú hru JOKER. "Jeho vklad do hry bol 7,35 eura," informoval Čépe. Dodal, že ide o piaty tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO.

V nedeľu mal šťastie aj hráč, ktorý uzatvoril v Košickom kraji jednotipovú stávku v hre LOTO s doplnkovou hrou JOKER. "Tento hráč vložil do hry 1,05 eura a  v doplnkovej hre JOKER vyhral 37.588,14 eura," uviedol Čépe. Podľa hovorcu ide už o 10. výhru v prvom poradí v tomto roku v doplnkovej hre JOKER. Dodal, že najvyšší jokerový jackpot, aký v tomto roku zaznamenala spoločnosť TIPOS, mal hodnotu 106.951,45 eura. "Padol 12. mája na stávku s vkladom 1,05 eura uzatvorenú v Žilinskom kraji," pripomenul hovorca.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno". Cena vkladu do doplnkovej hry na jedno žrebovanie je 0,35 eura.