Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Slovensko

Medzi najobľúbenejšími hotelmi na Slovensku sú oba hotely Kempinski

Foto: TASR/ Lukáš Furcoň

Medzi prvými piatimi najobľúbenejšími hotelmi na Slovensku sú podľa portálu Tripadvisor oba hotely Kempinski.

Štrbské pleso/Bratislava 24. júna (OTS) - V prvej päťke najobľúbenejších hotelov na Slovensku sú podľa cestovateľského portálu Tripadvisor oba hotely Kempinski – bratislavský aj tatranský.

Luxus vo Vysokých Tatrách“ a „Veľkolepý hotel aj destinácia“ – takto sa vyjadrujú o tatranskom Grand Hoteli Kempinski na celosvetovo najväčšej cestovateľskej internetovej stránke Tripadvisor cestovatelia. Tí každoročne zostavujú rebríčky najobľúbenejších hotelov na svete a tiež v jednotlivých krajinách pod názvom Travelers´ Choice. Luxusný hotel na Štrbskom plese sa v rebríčku umiestnil na druhom mieste, za bratislavským Marrol´s Boutique Hotel.

Grand Hotel Kempinski je otvorený šesť rokov. Za toto obdobie sme hostili turistov z celého sveta – cestovateľov, ktorí prišli spoznávať krásy tatranskej prírody, ale samozrejme sme tu mali ubytovaných aj významných štátnikov, ako boli prezidenti V4 alebo japonský princ Akishino s manželkou,“ vymenúva generálna manažérka hotela Kathrin Noll. Okrem prezidentov V4 rokovali tento rok v marci v Grand Hoteli Kempinski aj ministri zahraničných vecí krajín V4 a tiež predstavitelia skupiny severských a baltických krajín. Kathrin Noll tiež dodáva, že o obľúbenosti hotela svedčí aj fakt, že takmer tretina hostí sa sem vracia pravidelne.

Bratislavský Kempinski Hotel River Park si cestovatelia zvolili za piaty najobľúbenejší hotel na Slovensku. V recenziách sa vyjadrujú, že ide o najluxusnejší hotel v Bratislave s výnimočnými službami.
V prvej desiatke najobľúbenejších hotelov je sedem v Bratislave, popri tatranskom sa do rebríčka dostali ešte hotel Kaskady na Sliači a hotel Elizabeth v Trenčíne.

Celý rebríček Travelers´Choice 2015 si môžete pozrieť tu.