Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Chránené dielne ponúkajú výrobky na vianočných trhoch

Na snímke vianočné trhy chránených dielní na ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR v Bratislave 27. novembra 2017. Foto: TASR - Martin Baumann

Návštevníci si môžu vyberať z výrobkov, ktoré pre nich pripravili zdravotne postihnutí občania zo 16 chránených dielní z celého Slovenska.

Bratislava 27. novembra (TASR) – Ručne vyrobené adventné vence, vianočné ozdoby, predmety z keramiky či pohľadnice. To všetko ponúkajú Vianočné trhy chránených dielní, ktoré sa v týchto dňoch uskutočňujú na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR.

Návštevníci si môžu vyberať z výrobkov, ktoré pre nich pripravili zdravotne postihnutí občania zo 16 chránených dielní z celého Slovenska. Podávať sa bude aj vianočný nealkoholický punč. Výťažok z jeho predaja bude venovaný Združeniu občanov Slovenska postihnutých epilepsiou AURA, informovala Monika Benková z tlačového odboru MPSVR.

Trhy potrvajú od pondelka do štvrtka (30.11.) denne od 9.00 do 15.00 h v priestoroch ministerstva práce na Špitálskej ulici. Prvý raz sa toto podujatie uskutočnilo v roku 2009.