Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Slovensko

Na juhu Slovenska prebehla policajná akcia ÚBOK-u

O akú akciu išlo, nechcel policajný hovorca prezradiť, dodal iba, že hneď ako to bude možné, informujú o prípade verejnosť.

Bratislava 20. marca (TASR) - Na juhu Slovenska sa uskutočnila dnes policajná akcia Úradu boja proti organizovanej kriminalite (ÚBOK). TASR to potvrdil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. O akú akciu išlo, podľa neho zatiaľ nemožno bližšie špecifikovať. Portál noviny.sk informoval, že zadržali piatich ľudí. Údajne je medzi nimi aj svedok v kauze vraždy bratov Raiszovcov.

"Hneď ako to procesná situácia dovolí, poskytneme verejnosti komplexnejšie informácie," povedal Slivka s tým, že v súčasnosti prebiehajú procesné úkony. Podľa portálu sú traja ľudia, po ktorých ešte idú policajti, na úteku. Sú vraj podozriví z násilnej trestnej činnosti a z vydierania.

Szilárda a Csabu Raiszovcov súdili v kauze popravy pápayovcov v dunajskostredskom bare Fontána. Minulý rok v marci našli ich mŕtve telá pri Dunajskej Strede. Potvrdilo sa, že boli zastrelení a z vraždy spolupáchateľstvom obvinili Ľudovíta S.