Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Slovensko

NAKA zasahuje u Dobroslava Trnku, ako aj vo vile a firmách Mariana K.

Na snímke policajný zásah na Trenčianskej ulici v Bratislave 30. januára 2020. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Štvrtkové zásahy sa dejú deň po zásahu policajtov u sudcov, ktorí s Marianom K. podľa Noviny.sk kooperovali, ako aj u podnikateľa Norberta Bödöra.

Bratislava 30. januára (TASR) - Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahuje vo štvrtok ráno v dome bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku v Hamuliakove, ako aj v dome Mariana K. na bratislavskej Kolibe a v budovách jeho firiem na Trenčianskej ulici v Bratislave. Informujú o tom portál TV Markíza TVnoviny.sk, ako aj portál TV Joj Noviny.sk.

Polícia by mala byť podľa portálov aj v komplexe Bonaparte v hlavnom meste.

Štvrtkové zásahy sa dejú deň po zásahu policajtov u sudcov, ktorí s Marianom K. podľa Noviny.sk kooperovali, ako aj u podnikateľa Norberta Bödöra.

Na snímke policajný zásah na Chrasťovej ulici v Bratislave 30. januára 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák

NAKA zasahuje v Bratislave, Banskej Bystrici i Donovaloch


Národná kriminálna agentúra (NAKA) vykonáva vo štvrtok od skorého rána zaisťovacie úkony v Bratislave, Banskej Bystrici aj na Donovaloch. Zasahuje pracovná skupina s názvom Novinár. NAKA dokumentuje ekonomickú trestnú činnosť. Polícia SR o tom informuje na sociálnej sieti.

Aktuálne policajti vykonávajú 16 domových prehliadok a deväť prehliadok iných priestorov. "Vzhľadom na to, že v trestných veciach, ktorým sa skupina "Novinár" venuje, stále prebieha vyšetrovanie, bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť," napísali policajti.