Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Slovensko

Čas uzávery diaľnice D1 pri Blatnom počas víkendu bude dlhší

Na archívnej snímke dopravná zápcha na diaľnici D1 v smere do Bratislavy pri obci Blatné v pondelok 20. marca 2017. Premávku na diaľnici D1 policajti v pondelok ráno skúšobne obmedzili. Dôvodom je príprava bezpečnostných zložiek na čiastočnú uzáveru diaľnice D1 počas jej rekonštrukcie v úseku budúcej križovatky Blatné a jej výstavby. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

S obmedzením treba počítať už od sobotňajších ranných hodín až do nedele večera.

Bratislava 27. apríla (TASR) – Národná diaľničná spoločnosť (NDS) aktualizovala časový rozsah uzávery diaľnice D1 pri Blatnom počas nadchádzajúceho víkendu.

Pôvodne mala uzávera diaľnice z dôvodu osádzania nosníkov mosta nad ňou trvať od soboty (29.4.) poludnia do nedele (30.4.) poludnia. Tento čas sa predĺži.

S obmedzením treba počítať už od sobotňajších ranných hodín až do nedele večera. Informovala o tom hovorkyňa NDS Michaela Michalová.

NDS bude o prípadnej zmene termínu informovať,“ uviedla hovorkyňa s tým, že v prípade nepriaznivých klimatických podmienok je stanovený náhradný termín, a to v sobotu 6. mája od ranných hodín do nedele 7. mája večerných hodín.

Úplne uzavretý bude pravý jazdný pás v úseku od Blatného (cca 29,5 km) po Voderady (cca 43,5 km) s celkovou dĺžkou uzavretej časti približne 14 kilometrov a ľavý jazdný pás v úseku od Trnavy (cca 49,784 km) po Blatné (29,5 km) s celkovou dĺžkou uzavretej časti zhruba 20 kilometrov.

Obchádzkové trasy budú vedené v dotknutom úseku diaľnice D1 po ceste I/61, I/62, súbežných cestných komunikáciách v meste Trnava a po rýchlostnej ceste R1.