Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

Nezlomnosť a odolnosť v teréne

Foto: Spartan

Spartan a Jeep sú pripravení na akúkoľvek výzvu.

Vechec, 20. marca (OTS) - Populárne svetové prekážkové preteky Spartan vstupujú do ďalšieho ročníka partnerstva so značkou, ktorá je v teréne ako doma. Legendárne off-roady s pohonom všetkých kolies budú počas slovenských pretekov Spartan sprevádzať športovcov za dobrodružstvom. Vedeli ste, že pôvodná verzia Jeepu sa dá rozobrať a zložiť za 60 sekúnd?

Samozrejme, účastníci Spartanu majú na dokončenie pretekov oveľa dlhší časový limit a počas pretekov budú mať možnosť bližšie sa zoznámiť s vozidlami, ktoré sú pripravené zdolať akúkoľvek prekážku. Jeep patrí medzi popredných výrobcov terénnych vozidiel s pohonom všetkých kolies už viac ako 80 rokov.

Na čo sa môžu účastníci aj návštevníci pretekov tešiť?

Už počas najbližších pretekov na Kubínskej holi 23. marca bude mať Jeep prezentačný stánok s možnosťou testovacích jázd a tímy pripravené zapojiť sa do všetkých Spartan aktivít.

Jeep ako národný partner bude sprevádzať Spartana počas celého roka 2024 a 2025. Už teraz sa účastníci môžu tešiť na ďalšie výzvy v teréne 27. apríla v unikátnom vojenskom areáli na Záhorí, na Šraneckých pieskoch, ktoré sú prezývané ako slovenská Sahara, s dunami, ktoré sú unikátne pre celú Európu. Napriek špecifickému terénu ponúka táto lokalita len mierne prevýšenie. Terén však bude výzvou pre súťažiacich práve vďaka spomínanému piesku.



„Preteky Spartan sa snažíme urobiť atraktívnymi nielen výzvami na prekážkových tratiach, ale aj sprievodnými aktivitami v pokračujúcej spolupráci so značkou Jeep. Jedným z hlavných cieľov tohto spojenia je ukázať silu a schopnosti vozidla v náročných terénnych podmienkach, na ktoré si trúfajú rovnako účastníci Spartanu.“- uviedla Magdaléna Lehocká, riaditeľka pretekov Spartan Slovakia

Zoznam najbližších pretekov nájdete na https://sk.spartan.com/sk/race/find-race

Od prvého stretnutia značiek Jeep a Spartan sa spolupráca rozvíjala ako originálna spolupráca pre fanúšikov dobrodružstva, adrenalínu a milovníkov terénnych výziev.

“Sme hrdí, že sme sa stali partnerom značky Spartan. Naše spojenie nie je náhodné. V Jeep® veríme, že skutočná odvaha a vytrvalosť sa prejavujú vo všetkých aspektoch života, či už ide o dobrodružstvo v prírode alebo o prekonávanie prekážok na ceste životom. Chceme ukázať účastníkom a návštevníkom, že Jeep® nie je len automobilom, ale je aj symbolom dobrodružstva a slobody. Návštevníci majú možnosť priamo zažiť výnimočné schopnosti a výkony našich vozidiel, ktoré sú dokonalým spoločníkom pre každého dobrodruha.
Na minuloročných pretekoch sa zúčastnili aj naši kolegovia a bežali za Jeep team. Preteky boli pre niektorých veľkou výzvou, ktorú ale zvládli s neopísateľnou radosťou a zaslúženou hrdosťou. V pretekoch KIDS sa deti rozbehli s veľkým odhodlaním. V cieli mali obrovskú radosť nielen z nového zážitku, ale aj z veľkej skutočnej medaily. Sme nadšení, že môžeme byť súčasťou tohto dobrodružstva”.
- uviedla Eva Svedoníková, Digital/CRM Manager značky Jeep

Hodnoty a filozofia značky Jeep sa dokonale spájajú s esenciou pretekov Spartan, kde sa stretáva odvaha, vytrvalosť, nezlomnosť a dobrodružstvo. Toto partnerstvo predurčuje, že preteky budú ešte zaujímavejšie a atraktívnejšie pre všetkých súťažiacich a ich fanúšikov.