Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Noc plná svetiel v Grand Hoteli Kempinski High Tatras

Foto: Best Hotel Properties a.s.

Takúto oslavu sľubuje Grand Hotel Kempinski vo Vyskoých Tatrách

Štrbské Pleso 29. marca (OTS) - Chcete zažiť poriadnu narodeninovú oslavu, ktorá bude plná luxusu a prekvapení? V apríli si určite prídete na svoje. Hotelová sieť Kempinski totiž oslavuje 120. výročie svojho založenia.

Grand Hotel Kempinski High Tatras sa vďaka kvalitným službám, krásnemu prostrediu a rozprávkovej atmosfére pravidelne umiestňuje na popredných miestach hodnotení najlepších hotelov. To, že tam právom patrí, vám dokáže aj na narodeninovej oslave siete, pod ktorej krídlami pôsobí od svojho otvorenia.

„Je to pre nás výnimočný okamih, keďže hotelová sieť Kempinski otvorila svoj prvý hotel v Berlíne v roku 1897. K 120. výročiu sme preto chceli pripraviť niečo unikátne. Hostia sa môžu tešiť na špeciálny víkend, ktorého súčasťou bude noc plná svetiel spojená s komorným koncertom slovenskej divy Márie Čírovej,“ približuje oslavy hotelovej siete Kempinski Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

Luxusná oslava sa bude konať v sobotu 8. apríla a po komornom koncerte si budú môcť hostia vychutnať šampanské známej francúzskej značky Henri Giraud. Kulinárske špeciality si pre hostí Grand Restaurant pripravil Tomáš Tejbus. Okrem osobného stretnutia s manažmentom na vás čaká aj unikátne otváranie šampanského metódou sabráž, ktorú vám predvedie someliér Matúš Hamara a chýbať nebude ani narodeninová torta.
Mária Čírová
Foto: Best Hotel Properties a.s.

Tradíciami a luxusom budete v tatranskom Grand Hoteli Kempinski High Tatras doslova obklopení. Zachytáva pôvab kráľovských čias, ale taktiež pohodlie dnešnej doby. Vybrať si môžete zo širokej ponuky izieb, z ktorých budete mať výhľad na jazero alebo na okolitú prírodu. Počas dňa môžete spoznať krásy Tatier, dopriať si kávu na Lomnickom štíte alebo sa nechať rozmaznávať v hotelovom ZION SPA LUXURY. Večer tak budete plní energie a naplno si užijete narodeninovú oslavu. Určite však nepremeškajte i ďalšie koncerty. V máji tu vystúpi legendárna rocková skupina Tublatanka a pre najmenších je pri príležitosti Dňa detí prichystané vystúpenie hudobného dua Spievankovo. Viac informácií o podujatiach nájdete na hotelovej stránke www.kempinski.com/hightatras.