Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Noví generálni riaditelia Hotela Sheraton a Crowne Plaza.

Branislav Kačkovič, generálny riaditeľ Hotela Sheraton Foto: BHP

Novým generálnym riaditeľom hotela Sheraton je Branislav Kačkovič. Hotel Crowne Plaza Bratislava bude manažovať Daniel Tomko

Bratislava 24. novembra (OTS) – Novým generálnym riaditeľom hotela Sheraton v Bratislave bude Branislav Kačkovič. Nahradí Inga Hoerneckeho, ktorý na vedúcej pozícii v hoteli pôsobil od septembra 2014. Branislav Kačkovič je skúsený hotelier a na túto pozíciu prichádza z hotela Crowne Plaza Bratislava. Tu pôsobil od 1. apríla 2014, kedy začala hotel prevádzkovať spoločnosť Best Hotel Properties a.s. (BHP) na základe zmluvy o frančíze. Predtým pôsobil Branislav Kačkovič v hoteli Double Tree by Hilton v Košiciach.

Na pozíciu hotelového manažéra v Crowne Plaza Bratislava v novembri nastúpil Daniel Tomko. Od júna minulého roka pracoval v Čechách v hoteli Corinthia Hotel Prague na pozícii manažéra ubytovacieho úseku. Skúsenosti získal aj vo Veľkej Británii, kde pracoval viac ako šesť rokov v hoteloch Park Inn London a Bonnington Hotel London.

Hotel Crowne Plaza Bratislava manažuje skupina BHP od apríla 2014 na základe zmluvy o frančíze. Hotel je súčasťou siete luxusných hotelov IHG. Hotel Sheraton manažuje skupina BHP od augusta tohto roka a tento hotel je súčasťou siete Starwood Hotels & Resorts.
Daniel Tomko, generálny riaditeľ Crowne Plaza Bratislava
Foto: BHP