Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Počas parlamentného summitu v Bratislave nebudú cesty uzavreté

Foto: TASR/Štefan Puškáš

Upozornil na to Odbor komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie Národnej rady SR. Summit sa uskutoční 6.-7.10. 2016.

Bratislava 28. septembra (TASR) – Počas bratislavského parlamentného summitu (6.-7.10.) nepríde v hlavnom meste k uzávere ciest, je však potrebné rátať s dopravnými obmedzeniami. Upozornil na to Odbor komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie Národnej rady SR.

"Jednotliví delegáti budú prichádzať s policajným sprievodom, v rámci riadnej premávky," informovala TASR Kancelária NR SR. Upozornila tiež na to, že najmä v piatok (7.10.) budú parlamentní lídri rokovať v mestskej časti Bratislava-Staré Mesto a koniec rokovania, ako aj ich presun na bratislavské letisko a diaľnicu v smere na Viedeň, sa očakáva počas najväčšej dopravnej špičky, od 14.00 h.

"V súvislosti s pripravovaným summitom sme odporučili Ministerstvu školstva, vedy, výskumu a športu SR, aby školám v dotknutých mestských častiach Bratislavy umožnili vyhlásiť pre žiakov voľno," uviedla kancelária. Vo štvrtok (6.10.) bude podľa nej z organizačných a bezpečnostných dôvodov obmedzený aj vstup a pohyb v areáli Bratislavského hradu.