Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Slovensko

O víne a službách budú diskutovať odborníci zo strednej Európy

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Predstavenie nového formátu podujatia – konferencie spojenej s výstavou, ktorá v slovenských podmienkach dlhodobo chýbala, je zámerom spoločnosti HORECA PRO.

Bratislava 6. marca (TASR) – Predstavenie nového formátu podujatia – konferencie spojenej s výstavou, ktorá v slovenských podmienkach dlhodobo chýbala, je zámerom spoločnosti HORECA PRO. Pôjde o medzinárodné podujatie určené pre profesionálov z HoReCa segmentu, ktorý reprezentuje zástupcov hotelov, reštaurácií, barov, kaviarní, vinoték, e-shopov, cateringových a ďalších nadväzujúcich spoločností. Podujatie sa uskutoční v Bratislave v utorok 10. marca. Primárne sa zameria na víno, pivo, destiláty a kávu.

V rámci celodenného programu organizátori predstavia rôzne témy týkajúce sa HoReCa prevádzok. Pôjde o jednotlivé prezentácie, moderované degustácie, panelové diskusie, zónu noviniek na trhu, ochutnávky na slepo a iné zaujímavé i atraktívne aktivity. „Široká verejnosť nemá na podujatie prístup a účasť HoReCa profesionálov je možná len na základe predchádzajúcej registrácie. Cieľom organizátorov je zabezpečiť kvalitný program, prezentujúcich sa a ďalších účastníkov,“ priblížil Peter Nemec z organizačného tímu akcie. Na podujatí bude zároveň možné ochutnať produkty od 60 producentov z viacerých krajín.

Počas celého dňa budú témy prezentovať odborníci zo Slovenska, Česka, Rakúska, Maďarska a Poľska. "Keďže táto platforma na našom trhu dlhodobo chýba a tým, že vypĺňame dieru na trhu, stretávame sa dosiaľ s veľmi pozitívnymi reakciami zo všetkých zainteresovaných strán a kruhov," doplnil Nemec.