Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Noví poslanci si prebrali osvedčenia o zvolení

Snímka z odovzdávania osvedčení o zvolení poslanca do NR SR v sále Ústavy v historickej budove NR SR na Župnom námestí 11.marca 2016 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Do 150-miestneho parlamentu zasadne 77 nových poslancov, zvyšní členovia snemovne obhájili svoje miesta z predchádzajúceho volebného obdobia.

Bratislava 11. marca (Teraz.sk/TASR) - Osvedčenie o zvolení do Národnej rady (NR) SR si dnes prevzali z rúk predsedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduarda Bárányho poslanci. Ako prvý dostal osvedčenie líder víťaznej strany Smer-SD Robert Fico.

Pozrite si rozsiahlu galériu:




Na snímke predseda Smer-SD Robert Fico (vľavo) pri preberaní osvedčenia o zvolení za poslanca NR SR z rúk predsedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduarda Báránya.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke predseda SaS Richard Sulík (vľavo) pri preberaní osvedčenia o zvolení za poslanca NR SR z rúk predsedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduarda Báránya.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke predseda SNS Andrej Danko (vľavo) pri preberaní osvedčenia o zvolení za poslanca NR SR z rúk predsedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduarda Báránya.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke vpravo predseda strany Ľudová strana Naše Slovensko Marian Kotleba po preberatí si osvedčenia o zvolení za poslanca NR SR z rúk predsedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduarda Báránya. Vľavo v popredí podpredseda Smer-SD Peter Pellegrini a vedľa neho predseda Smer-SD Robert Fico.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke predseda strany #Sieť Radoslav Procházka (vľavo) pri preberaní osvedčenia o zvolení za poslanca NR SR z rúk predsedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduarda Báránya.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke Silvia Petruchová (vľavo) z OĽaNO-NOVA pri preberaní osvedčenia o zvolení za poslanca NR SR z rúk predsedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduarda Báránya.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke predseda strany Most-Híd Béla Bugár (vľavo) a predseda SNS Andrej Danko si podávajú ruky.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke vľavo Martina Šimkovičová zo Sme rodina a vpravo Karol Farkašovský z SNS.
Foto: TASR - Martin Baumann