Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Slovenský premiér R. Fico počas summitu lídrov EÚ v Bruseli

Slovenský premiér Robert Fico prichádza na prvý deň dvojdňového summitu lídrov EÚ v Bruseli vo štvrtok 26. októbra 2023. Dvojdňový summit lídrov EÚ, ktorý sa začal vo štvrtok popoludní v Bruseli, má okrem dávnejšie dohodnutých tém ponúknuť aj odpoveď na to, ako sa Európska únia postaví k najnovšej vlne násilia medzi Izraelom a palestínskym hnutím Hamas. Foto: TASR - AP

Teraz.sk prináša obrazovú reportáž z dvojdňového summitu lídrov EÚ v Bruseli, kde sa rokuje o konflikte v Gaze, pomoci Ukrajine či migrácii.

Brusel/Bratislava 27. októbra (TASR) - Slovenský premiér Robert Fico sa vo štvrtok 26. októbra a piatok 27. októbra zúčastňuje summitu lídrov EÚ v Bruseli, kde sa rokuje o rozpočte Európskej únie, konflikte v Gaze, pomoci Ukrajine či migrácii. Teraz.sk prináša z tohto summitu obrazovú reportáž.




Slovenský premiér Robert Fico prichádza na prvý deň dvojdňového summitu lídrov EÚ v Bruseli vo štvrtok 26. októbra 2023.
Foto: TASR - AP


Slovenský premiér Robert Fico (vpravo) a maďarský premiér Viktor Orbán (vľavo) diskutujú na úvod dvojdňového summitu lídrov EÚ v Bruseli vo štvrtok 26. októbra 2023.
Foto: TASR - AP


Slovenský premiér Robert Fico (chrbtom), maďarský premiér Viktor Orbán (vpravo) a belgický premiér Alexander De Croo (vľavo) diskutujú na úvod dvojdňového summitu lídrov EÚ v Bruseli vo štvrtok 26. októbra 2023.
Foto: TASR - AP


Slovenský premiér Robert Fico (druhý vpravo) a maďarský premiér Viktor Orbán si podávajú ruky na úvod dvojdňového summitu lídrov EÚ v Bruseli vo štvrtok 26. októbra 2023.
Foto: TASR - AP


Slovenský premiér Robert Fico (tretí sprava), maďarský premiér Viktor Orbán (štvrtý vpravo), belgický premiér Alexander De Croo (tretí (vľavo), fínsky premiér Petteri Orpo (druhý vpravo), predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová (vpravo), predsedníčka Európskeho parlamentu Roberta Metsolová (druhá zľava) a slovinský premiér Robert Golob diskutujú na úvod dvojdňového summitu lídrov EÚ v Bruseli vo štvrtok 26. októbra 2023.
Foto: TASR - AP


Fotogaléria


Estónska premiérka Kaja Kallasová (vľavo) hovorí s prezidentkou Európskej centrálnej banky Christine Lagardeovou počas stretnutia za okrúhlym stolom počas summitu EÚ v Bruseli v piatok 27. októbra 2023.
Foto: TASR/AP


Francúzsky prezident Emmanuel Macron (druhý vľavo) hovorí s chorvátskym premiérom Andrejom Plenkovičom (v strede) a predsedom Európskej rady Charlesom Michelom počas stretnutia za okrúhlym stolom počas summitu EÚ v Bruseli v piatok 27. októbra 2023.
Foto: TASR/AP


Predseda Európskej rady Charles Michel (vpravo) a predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová vystúpili na mediálnej konferencii počas summitu EÚ v Bruseli v piatok 27. októbra 2023.
Foto: TASR/AP


Zľava írsky premiér Leo Varadkar, luxemburský premiér Xavier Bettel, predseda Európskej rady Charles Michel, nemecký kancelár Olaf Scholz a predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová počas stretnutia za okrúhlym stolom počas summitu EÚ v Bruseli, piatok 27. októbra. , 2023.
Foto: TASR/AP