Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Šéfom poslaneckého klubu OĽaNO-NOVA ostáva Richard Vašečka

Richard Vašečka, archívna snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Podpredsedom pre personálne záležitosti zostáva Eduard Heger a podpredsedom pre legislatívne záležitosti bude Jozef Viskupič, ktorý nahradil Martina Fecka.

Bratislava 6. apríla (TASR) - Predsedom poslaneckého klubu hnutia OĽaNO–NOVA ostáva aj naďalej Richard Vašečka. Do funkcie ho opätovne zvolili členovia klubu. Tí zároveň rozhodli, že podpredsedom pre personálne záležitosti zostáva Eduard Heger a podpredsedom pre legislatívne záležitosti bude Jozef Viskupič, ktorý nahradil Martina Fecka.

"Vážim si, že mi kolegovia prejavili dôveru a už po štvrtý raz si ma vybrali za predsedu poslaneckého klubu. Ďakujem im," poznamenal Vašečka. Jeho úlohou bude aj naďalej zastupovať kolegov z poslaneckého klubu voči vedeniu parlamentu i voči poslaneckým klubom ostatných politických strán. "Organizovať, informovať, vyjednávať, ale aj budovať z poslaneckého klubu súdržný tím. I keď je to práca navyše, budem sa snažiť urobiť ju s pomocou kolegov čo najkvalitnejšie. Mojou ambíciou je, aby náš klub bol v parlamente opäť tým najaktívnejším v práci v prospech ľudí na Slovensku, teda tak, ako to bolo aj v minulom volebnom období," dodal.