Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Slovensko

Organizujete podujatie? V Grand Hoteli Kempinski je to bez stresu

Konferenčná miestnosť Gerlach Foto: Grand Hotel Kempinski High Tatras

Organizovanie podujatí, eventov, konferencií a pracovných stretnutí je určite jednou z najstresujúcejších činností, ktoré patria do pracovnej náplne event manažéra.

Štrbské Pleso 25.apríla (OTS) - V Grand Hoteli Kempinski High Tatras však myslia nielen na to, aby zabezpečili adekvátne zázemie a top servis pre všetkých zúčastnených, ale doprajú relax aj organizátorovi.

Ak zvažujete, na akom mieste uskutočniť najbližšie firemné podujatie – konferenciu alebo aj teambuilding, ktorý zocelí kolektív vašej firmy, porozmýšľajte nad Vysokými Tatrami. Päťhviezdičkový Grand Hotel Kempinski High Tatras má viacero výhod. Lokalita je dostupná nielen autom, ale aj vlakom či letecky. Konferenčné priestory majú výhľad na tatranskú prírodu a Štrbské pleso, zároveň ponúkajú technické zázemie, na aké sú organizátori stretnutí dnes zvyknutí. Kapacita konferenčných miestností je variabilná od 50 až do 200 osôb. Vysoké okná zabezpečia dostatok denného svetla počas dňa a vysoké stropy a otvorené kozuby vytvoria slávnostnú atmosféru počas večerných podujatí.

Konferenčná miestnosť Kriváň
Foto: Grand Hotel Kempinski High Tatras


Okrem hostí sa v hoteli postarajú aj o organizátora, ten sa namiesto pocitu stresu môže cítiť „ako v bavlnke“. Od apríla až do novembra ponúka hotel v rámci akciovej ponuky „We love to meet at Kempinski“ na každých 30 rezervovaných izieb jednu izbu navyše zdarma, a tiež trikrát bezplatný upgrade zdarma na každých 30 izieb. Na privítanie si hostia môžu vychutnať drink a počas pobytu majú 15-% zľavu na nápoje v lobby bare. Organizátor podujatia nemusí myslieť na to, kde si na poslednú chvíľu vytlačí zmenené podklady, napríklad scenár podujatia. V hoteli mu totiž poskytnú kanceláriu nielen s počítačom, ale aj s tlačiarňou. K dispozícii je tiež zadarmo technické vybavenie ako flipchart, plátno a dataprojektor.

Naplánovať a zorganizovať podujatie veľkého rozsahu v Grand Hoteli Kempinski High Tatras nemusí byť stresujúce. Hotel organizátorovi ponúka jazdu na segwayi, aby sa nadýchal čerstvého vzduchu, a zbavil sa tak nervozity. Tiež si môže dopriať 30-minútovú antistresovú masáž na zrelaxovanie. Organizovanie podujatí tak nadobúda nový, príjemnejší rozmer.

Viac informácií tu: https://www.kempinski.com/sk/strba-strbske-pleso/grand-hotel-high-tatras/meetings/remarkable-offers/