Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Počas Mariánskej púte sa musia vodiči pripraviť na obmedzenia

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

V súvislosti s Mariánskou púťou bude taktiež v meste Levoča zmena v organizácii dopravy a bude uzavretých viacero miestnych komunikácií.

Levoča 1. júla (TASR) - V rámci konania Mariánskej púte v meste Levoča počas tohto týždňa bude pre tranzitnú nákladnú a autobusovú dopravu uzatvorená cesta I/18. „Uzávera bude platiť v dobe od soboty 4. júla od 6. hodiny do nedele 5. júla do 16. hodiny, a to od križovatky ciest I/18 a II/536 v obci Spišský Štvrtok po križovatku ciest I/18 a III/3208 v obci Klčov,“ informoval krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.

Obchádzková trasa povedie po trase od križovatky ciest I/18 a II/536 v obci Spišský Štvrtok, ďalej po ceste cez mesto Spišská Nová Ves s pokračovaním cez obce Odorín, Jamník až po križovatku cesty II/536 s cestou III/3208. Ďalej vedie obchádzka cez obec Domaňovce s napojením na cestu I/18 v obci Klčov. "Obchádzka v opačnom smere je po tej istej trase, dĺžka obchádzkovej trasy je 27 kilometrov,” dodal Džobanik.

V súvislosti s Mariánskou púťou bude taktiež v meste Levoča zmena v organizácii dopravy a bude uzavretých viacero miestnych komunikácií. Vodiči sa budú riadiť pokynmi príslušníkov Policajného zboru.