Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Slovensko

Polícia pátra po nezvestnej 74-ročnej Bratislavčanke

Polícia začala pátrať po nezvestnej 74-ročnej Alžbete Jakubovej z Bratislavy. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Ženu naposledy videli dnes približne o 10.00 h vo vestibule nemocnice na Heydukovej ulici.

Bratislava 3. júla (TASR) - Polícia začala pátrať po nezvestnej 74-ročnej Alžbete Jakubovej z Bratislavy. Ženu naposledy videli dnes približne o 10.00 h vo vestibule nemocnice na Heydukovej ulici. "Odtiaľto sa sama vzdialila a jej pobyt a pohyb doposiaľ nie je známy," informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Nezvestná je vysoká približne 163 centimetrov, má silnejšiu postavu, zelenohnedé oči a krátke vlasy s medeným odtieňom. Naposledy mala oblečené trojštvrťové rifľové nohavice, ružovú blúzku s kvetmi a fialovú mikinu. Na ľavom líci má čiernu škvrnu a chodí zhrbená. "Vzhľadom na vek nezvestnej a s ním súvisiacu diagnózu žena stráca orientáciu a nie je pre ňu bezpečné, aby sa pohybovala sama," pripomenula Hrášková.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestnej môžu občania oznámiť na telefónnom čísle 09615/31 155, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.