Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Polícia pátra po 53-ročnej Zdene Skočíkovej z Dolného Kubína

Polícia pátra po 53-ročnej Zdene Skočíkovej z Dolného Kubína, ktorá je nezvestná od 28. apríla. Foto: TASR - KR PZ Žilina

Napriek vykonaným trom pátracím akciám sa ženu do dnešného dňa nepodarilo nájsť.

Dolný Kubín 19. mája (TASR) – Polícia pátra po 53-ročnej Zdene Skočíkovej z Dolného Kubína, ktorá je nezvestná od 28. apríla. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

Žena sa podľa nej 28. apríla okolo 22.30 h vracala z Medzibrodia nad Oravou po miestnej komunikácii smerujúcej do obce Bziny a ďalej do Dolného Kubína popri toku rieky Orava. "Nezvestná nemala pri sebe žiadne doklady ani mobilný telefón. Do dnes nepodala príbuzným o sebe žiadne informácie," uviedla.

Zdena Skočíková je vysoká 168 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má bordovo-červené krátke vlasy a hnedé oči. Oblečenú mala červenú bundu, čierne tepláky a biele botasky. So sebou mala dáždnik čiernej farby. "Zvláštnym znakom je sedemcentimetrová jazva na pravom lýtku," doplnila žilinská krajská policajná hovorkyňa.

Napriek vykonaným trom pátracím akciám sa ženu do dnešného dňa nepodarilo nájsť. Akékoľvek informácie o nezvestnej môžu občania oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, dodala Balogová.