Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Koncom septembra odišiel do práce, odvtedy sa rodine neozval

Polícia v Dolnom Kubíne vyhlasuje pátranie po nezvestnom mladíkovi Romanovi Luscoňovi, bytom Sihelné 123, okres Námestovo. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Dvadsaťpäťročný Roman Luscoň z Námestova je štíhlej postavy, má dlhé blond vlasy ostrihané na ježka. Na pravej ruke má jazvu, na ľavej tetovanie smajlíka.

Námestovo 9. októbra (TASR) – Polícia v Dolnom Kubíne pátra po 25-ročnom Romanovi Luscoňovi z Námestova, ktorý je nezvestný od 29. septembra. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

„Mladík bol naposledy videný 29. septembra na autobusovom nástupišti v Námestove, odkiaľ mal odísť do práce. Odvtedy nepodal o sebe príbuzným žiadnu správu,“ uviedla hovorkyňa.

Roman Luscoň je štíhlej postavy, má dlhé blond vlasy ostrihané na ježka. Na pravej ruke má jazvu, na ľavej tetovanie smajlíka. Popis oblečenia nie je známy. „Akékoľvek informácie o nezvestnom mladíkovi môžu občania oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru alebo na bezplatnú telefónnu linku 158,“ dodala Balogová.