Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Slovensko

Polícia: Počas piatich dní sa na diaľnici zrazilo viacero áut

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

V rámci týchto dní riešili diaľniční policajti aj štyri škodové udalosti.

Trnava 9. mája (TASR) - Diaľniční policajti riešili od piatka (5. 5.) do utorka (9. 5.) štyri škodové udalosti a dve dopravné nehody, pri ktorých sa zranili traja ľudia. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

V piatok večer mal zraziť 19-ročný vodič na osobnom aute divú zver. "Po zrážke zostalo jeho nepojazdné auto stáť v ľavom jazdnom pruhu a následne si 37-ročný vodič ďalšieho auta poškodené vozidlo pravdepodobne nevšimol a zozadu do neho narazil. Vodič druhého auta a jeho spolujazdkyňa boli po nehode záchranármi prevezení na ošetrenie do nemocnice," uviedla Antalová.

V pondelok ráno išiel 20-ročný mladík na osobnom aute smerom na Trnavu. Pri obci Voderady mal z doposiaľ nezistených príčin zozadu naraziť do pred ním idúceho auta. To po náraze odhodilo do oceľových zvodidiel a nakoniec zostalo stáť v pravom pruhu otočené do protismeru. "Jeho 69-ročný vodič musel byť po zrážke prevezený na ošetrenie do nemocnice. Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, pozitívny výsledok mal mladší vodič, ktorý nafúkal 0,6 promile," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

V rámci týchto dní riešili diaľniční policajti aj štyri škodové udalosti. "V sobotu skoro ráno to bola zrážka auta a divej zveri, v nedeľu dopoludnia mala dostať vodička mikrospánok a zišla mimo diaľnice. V pondelok popoludní sa zrazilo päť vozidiel na zjazde z R1 na D1 pre nedodržanie bezpečnej vzdialenosti a v utorok ráno prišlo k ďalšej zrážke troch áut v odbočovacom pruhu z R1 na D1," informovala Antalová.