Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

FOTO: NEZVESTNÁ DVA MESIACE: Nikolu z Hliníka nad Hronom stále nenašli

Ilustračná snímka. Foto: TASR František Iván

Dievča, ktoré bolo u svojej starej mamy na prázdninách, odišlo z domu von.

Žiar nad Hronom 6. septembra (TASR) - Žiarski policajti sa opätovne obracajú na občanov s prosbou o pomoc pri pátraní po 14-ročnej Nikole z Hliníka nad Hronom. Ako vo štvrtok informovala Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, nezvestná je od 9. júla tohto roka.

Žiarski policajti sa opätovne obracajú na občanov s prosbou o pomoc pri pátraní po 14-ročnej Nikole z Hliníka nad Hronom.
Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Dievča, ktoré bolo u svojej starej mamy na prázdninách, odišlo z domu von. Podľa dohody so starou mamou sa mala Nikola vrátiť popoludní domov. Podvečer zaslala starej mame SMS, že bude meškať. Približne o dve hodiny ju stará mama telefonicky kontaktovala. Nikola telefón najskôr nedvíhala, potom už bol vypnutý. "Od uvedeného dátumu nepodala o sebe žiadnu správu. Pravdepodobne sa však nachádza na neznámom mieste v Bratislave," dodala Kováčiková.

Polícia v Žiari nad Hronom pátra po 14-ročnej Nikole (na snímke) z Hliníka nad Hronom.
Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Nikola je vysoká asi 160 centimetrov, štíhlej postavy. Má modro-zelené oči, tmavohnedé dlhé rovné vlasy. Naposledy mala oblečené biele tričko s potlačou, krátku tmavomodrú sukňu a čierne sandále.