Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Slovensko

Pomôžte spravodlivosti: Polícia pátra po zlodejoch, aj svedkoch

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža a ženy (na snímke) zachytených na kamerových záberoch. Osoby sú podozrivé z krádeže dámskeho a pánskeho tovaru v predajni so športovým oblečením. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Ku krádeži došlo 13. septembra popoludní v nákupnom centre v Liptovskom Mikuláši.

Liptovský Mikuláš 19. októbra (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža a ženy zachytených na kamerových záberoch. Osoby sú podozrivé z krádeže dámskeho a pánskeho tovaru v predajni so športovým oblečením. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

Ku krádeži došlo 13. septembra popoludní v nákupnom centre v Liptovskom Mikuláši. "Z predajne mali odcudziť tovar za približne 1600 eur," povedala Balogová. Ako ďalej informovala, polícia žiada verejnosť aj o pomoc pri stotožnení dvoch žien, rovnako zachytených na kamerových záberoch, ktoré by svojou výpoveďou mohli prispieť k objasneniu tohto trestného činu.

Polícia žiada o pomoc pri stotožnení týchto dvoch žien, ktoré by mohli svojou výpoveďou pomôcť pri objasnení zločinu.
Foto: TASR - KR PZ v Žiline


"Akékoľvek informácie o uvedených osobách treba oznámiť na bezplatné telefónne číslo 158 alebo osobne na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši," uzavrela Balogová.