Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Poslanec parlamentu zamuroval matku dvoch detí

Foto: Spoločnosť POHOTOVOSŤ, s.r.o.

Bratislava 4. septembra (OTS) - Poslanec A. Hlina bojuje za práva všetkých dlžníkov tým, že bežného zamestnanca, samoživitelku a matku dvoch detí bezcitne zamuruje s partiou prisluhovačov v prevádzkarni ako madam Bátoričku na Čachtickom hrade.

Foto: Spoločnosť POHOTOVOSŤ, s.r.o.
Incident s poslancom Hlinom pred prevádzkarňou sa u matky dvoch detí už opakoval a prvý krát ju poslanec bezočivo traumatizoval a vulgárne sa vyjadroval na jej adresu už v priebehu a bezprostredne po prvej tlačovej konferencii, ktorú zvolal pred prevádzkarňou na Obchodnej ulici, ale nemala dostatočnú publicitu.

Po v poradí treťom incidente, kedy poslanec zamestnankyňu zamuroval v prévádzke na niekoľko hodín (3.9.) pomáhali žene z nedostupného priestoru príslušníci požiarneho zboru a následne matku dvoch detí v zlom psychickom stave ošetřila posádka privolaného vozidla rýchlej zdravotnej pomoci.

V zariadeniach, ktoré sú právoplatne otvorené a nenaliava sa v nich alkohol mladistvým, ako v prevádzkach A. Hlinu, nedochádzalo a nedochádza k aktivitám, ktoré by hraničili s protiprávnou činnostou. Aktivity, ktoré sa v prevádzke realizujú boli popísané a vyvesené na viditeľnom mieste na Pôžičkárni.

Situácia prekročila rozmer politického happeningu a kumulovania účelovej publicity okolo vlastnej osoby poslanca A. Hlinu a má konkrétny dopad na život obyčajného človeka. Poslanec by mohol investovať stavebný talent do budovania pevnejších základov dodržiavania základného ľudského chovania všeobecne, v druhej etape do základov ľudského správania sa voči ženám a následne by mal vybudovať pevnejšie základy dodržiavania predpisov v jeho vlastných pohostinstvách, aby tam nedochádzalo k podozreniam z opíjania mladistvých.

Cieľom pobočiek Pôžičkární a zamestnancov je obslúžiť rôzne záujmy a potreby občanov o poistenie, splácanie úverov a preskúmať potreby žiadateľov o úver a klasifikovať ich na spotrebiteľské, alebo úvery pre účel podnikania. Klienti do pobočiek prichádzajú na základe vlastného záujmu.

Úlohou personálu v prevádzkárňach Pôžičkáreň je v otváracích hodinách realizovať príjem splátok klientov, spisovanie žiadostí klientov o posuny splátkových kalendárov, realizovať poradenstvo ku povinnému zmluvnému poisteniu automobilov a ďalšia konzultačná činnosť v oblasti finančných služieb.

Okrem uvedeného realizujú zamestnanci a obchodníci na Pôžičkárňach príjem žiadostí o úvery na ktoré sa nevzťahuje regulácia v zmysle Zákona o spotrebiteľských úveroch, t. j. úvery pre živnostníkov a podnikateľov.

Aby boli vylúčené všetky pochybnosti, prehlasuje spoločnosť POHOTOVOSŤ, s.r.o., že žiadosti klientov o nové úverové zmluvy v zmysle Zákona o spotrebiteľských úverov neschvaľuje a takéto žiadosti o spotrebiteľské úvery bude do termínu vyrozumenia NBS držať v evidencii bez realizácie vyššie uvedených spotrebiteľských úverových zmlúv.

Hovorca spoločnosti POHOTOVOSŤ, s.r.o. Michal Hatina spoločne s kolektívom 70-tich žien vykonávajúcich činnost na 70-tich Pôžičkárňach v celej SR



UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.