Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Slovensko

SNS: Pellegrini sa stal predsedom vlády zhodou náhod, zaujíma nás Fico

Na archívnej snímke predseda parlamentu SR Andrej Danko (SNS) počas druhého rokovacieho dňa 35. schôdze NR SR 17. októbra 2018 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Dôležité je, čo povie na koaličnej rade predseda Smeru-SD Robert Fico, napísala SNS, ktorá premiérove slová označila za mediálne útoky.

Bratislava 24. marca (TASR) - Pre SNS nie je podstatné, čo rozpráva premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) v diskusných reláciách, ale čo povie na Koaličnej rade predseda Smeru-SD Robert Fico. Informovala o tom riaditeľka kancelárie predsedu SNS Andreja Danka Zuzana Škopcová.

"To, čo rozpráva Peter Pellegrini v reláciách, pre nás nie je podstatné. Stal sa predsedom vlády SR zhodou náhod. Jeho osobný názor nemá žiadnu politickú relevanciu. Dôležité je, ako sa vyjadrí na Koaličnej rade predseda Smeru-SD Robert Fico," napísala SNS, ktorá premiérove slová označila za "mediálne útoky".


Pellegrini v nedeľnej relácii TA3 V politike uviedol, že nechce míňať svoj čas na problémy, ktoré nie sú reálne, neexistujú a sú len vymyslené. Povedal tiež, že prípadná zmluva o obrannej spolupráci s USA a s ňou spojené financie na rekonštrukciu slovenských letísk musia spĺňať presne stanovené podmienky. Zdôraznil však, že zmluva je zatiaľ len fáze návrhu, a preto nateraz nevidí dôvod na pád vlády.