Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Slovensko

Premiér: F. Flašík patril k špičke v oblasti politického marketingu

Na archívnej snímke Fedor Flašík. Foto: TASR - Martin Baumann

Na sociálnej sieti venovala Flašíkovi spomienku aj jeho exmanželka a súčasná europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová.

Bratislava 22. apríla (TASR) - Zosnulý podnikateľ Fedor Flašík patril podľa premiéra Roberta Fica (Smer-SD) k špičke v oblasti politického marketingu. Spolupracoval s ním od roku 1998. Flašíkovej rodine vyjadril Fico úprimnú sústrasť.

"Je to smutná správa. S Fedorom odchádza jeho bohémstvo, zmysel pre humor, ako aj mnohé nápady, ktoré sme často využívali v praktickom politickom živote," uviedol premiér na sociálnej sieti. Flašík stál okrem iného za predvolebnými kampaňami HZDS a Smeru, ktorého bol spoluzakladateľom. V auguste 2001 sa stal šéfom volebného tímu strany Smer.

Na sociálnej sieti venovala Flašíkovi spomienku aj jeho exmanželka a súčasná europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová. "Odpočívaj v pokoji, Fedi. Navždy ostaneš v našich spomienkach ako dobrý a milý človek s veľkým a spravodlivým srdcom. Myslíme na tvojich najbližších a vyjadrujeme im úprimnú sústrasť," napísala Beňová.



Úprimnú sústrasť vyjadrili tiež predseda SNS Andrej Danko či podpredseda vlády Tomáš Taraba (nominant SNS). "Fedor Flašík, budeš mi chýbať. Česť tvojej pamiatke," napísal na sociálnej sieti Danko.

Na Flašíka spomína aj predseda mimoparlamentného hnutia Sme rodina Boris Kollár. "Prežil som s tebou krásne chvíle, nebol si kamarát na jednu večeru, ale na cely život. Naše rozhovory o živote, politike, ale aj čas strávený na mori. Sú to nezabudnuteľné chvíle, fragmenty života," odkázal Flašíkovi na sociálnej sieti.