Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Slovensko

Premiéra relácie Ži zdravo s EYOF Banská Bystrica v nedeľu na Jednotke

Na snímke nápis na budove RTVS v Mlynskej doline. Bratislava, 16. júla 2020. Foto: TASR – Michal Svítok

Hosťami jednotlivých dielov relácie budú úspešní slovenskí športovci. V rozhovoroch predovšetkým poradia, ako sa udržať fit aj v dnešnej neľahkej dobe.

Bratislava 29. januára (TASR) - Motivovať mladých ľudí i celé rodiny k pohybu je cieľ novej relácie Ži zdravo s EYOF Banská Bystrica 2022. Premiéru bude mať najbližšiu nedeľu o 9.10 h v RTVS na Jednotke, reprízu si budú môcť diváci pozrieť v pondelok podvečer na Dvojke. V tlačovej správe o tom informovali organizátori EYOF-u.

Hosťami jednotlivých dielov relácie budú úspešní slovenskí športovci. V rozhovoroch predovšetkým poradia, ako sa udržať fit aj v dnešnej neľahkej dobe. Popritom ukážu, ako je možné správne trénovať vonku od zahriatia až po intenzívnu záťaž. Porozprávajú aj o živote profesionálneho športovca a viacerí z nich pridajú aj svoj tip na zdravú stravu. Hosťom prvého dielu bude v nedeľu 31. januára Matej Tóth.

Keďže na Európskom olympijskom festivale mládeže v Banskej Bystrici budú súťažiť talenty do 18 rokov, priestor dostanú popri osobnostiach slovenského športu i jeho nádeje. Relácia, ktorá vznikla v spolupráci EYOF Banská Bystrica 2022 a RTVS, sa bude vysielať v pravidelných dvojtýždňových intervaloch v premiére v nedeľu krátko po 9.00 h na Jednotke. Na druhý deň podvečer bude repríza na Dvojke.