Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Jedným z pilierov prezidentskej kampane R. Procházku budú dobrovoľníci

Radoslav Prochádzka Foto: TASR

Pre dobrovoľníkov sa v utorok 19. novembra popoludní otvorí webová stránka, pomocou ktorej sa môžu do kampane prihlásiť.

Bratislava 18. novembra (TASR) - Dobrovoľníci sa stanú jedným zo základných pilierov prezidentskej kampane Radoslava Procházku. Ich hlavnou náplňou práce bude pôsobenie v slovenských regiónoch, kde budú aktívne komunikovať s občanmi z celého Slovenska. Prvé dobrovoľnícke akcie sú naplánované na predvianočný čas.

Pre dobrovoľníkov sa v utorok 19. novembra popoludní otvorí webová stránka www.podporujemrada.sk, pomocou ktorej sa môžu do kampane prihlásiť. Spôsob, akým chce Procházka zastupovať Slovensko na prezidentskom poste, budú dobrovoľníci šíriť prostredníctvom kampane od dverí k dverám.

"Prezidentská kandidatúra mi dáva zmysel iba vtedy, ak bude spoločným úsilím. Hlavnou postavou našej kampane, aj prezidentských volieb ako takých, budú ľudia, ktorým na svojej vlasti záleží a vedia, že bez ich účasti zostane Slovensko uväznené v kŕči," priblížil svoju novú kampaň Procházka.

Vedúci volebného štábu Martin Dubéci pripomenul, že kampane boli doteraz vecou reklám a bilbordov. "Sme nesmierne radi, že sa nám už teraz hlásia desiatky dobrovoľníkov ochotných pomôcť vo svojom voľnom čase," dodal.

Na predmetnej internetovej stránke sa pripomína aj transparentný účet, na ktorý môžu sympatizanti prispievať peniazmi na predvolebné úsilie Procházku. Je tak zatiaľ jediným kandidátom, ktorý si takýto otvorený a verejne kontrolovateľný účet založil.